Φωτιά στην Εύβοια: Ηλικιωμένος πέθανε μετά από εγκεφαλικό την ώρα που οι φλόγες πλησίαζαν το σπίτι του
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος στο περιθώριο της καταστροφικής φωτιάς που έπληξε την Εύβοια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ώρες αγωνίας έζησαν οι κάτοικοι στην Εύβοια από τη φωτιά που ξέσπασε στον Πισσώνα την Τετάρτη (31/7).
Οι κάτοικοι βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν στα σπίτια τους εγκατάλειψαν τις οικίες τους. Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα με το evima.gr, ηλικιωμένος έπαθε εγκεφαλικό ενώ το πύρινο μέτωπο βρίσκονταν σε εξέλιξη. Ο άτυχος άνδρας είχε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, σπίτι στις Πετριές από όπου και ξεκίνησε η πύρινη λαίλαπα.
Εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι
Καθώς είδε να ξεκινά η φωτιά και συνειδητοποίησε πως το πρώτο μέτωπο ήταν πολύ κοντά στα σπίτια απειλώντας και την δική του κατοικία δεν άντεξε το σοκ και την πίεση με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Συγγενείς και φίλοι προσπαθούσαν με αγωνία να τον εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του. Έτσι, καθώς η πυρκαγιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη αποφάσισαν να προσεγγίσουν την οικία του βρίσκοντας τον στο εσωτερικό νεκρό.
Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι πρώτες απώλειες για τις ΗΠΑ - Πολύνεκρη επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, ενεργοποιήθηκε το «Iron Dome»
«Πόλεμος» Σαμαρά - Μαξίμου: Η Chevron, το «κλειδί» του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το σχέδιο για το νέο κόμμα
«Στο είπα ότι θα χορέψουμε πάνω στον τάφο σου»: Ιρανή άναψε τσιγάρο με φωτογραφία του Χαμενεΐ
Μια φανέλα, μια ιστορία, ένας αιώνας ζωής - Τα αποκαλυπτήρια της εντυπωσιακής επετειακής εμφάνισης για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



