Ισμαήλ Χανίγια: Σε επιφυλακή ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική για χτυπήματα σε ισραηλινούς στόχους
Έχει εκδοθεί σήμα για επιφυλακή, για την αποτροπή τυχόν επεισοδίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καθώς η Μέση Ανατολή είναι ένα καζάνι που βράζει, μετά και την δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, που ταράζει ακόμα περισσότερο τα νερά μεταξύ Ιράν και Ισραήλ, σε επιφυλακή βρίσκονται και οι ελληνικές Αρχές, για την αποφυγή τυχόν αντιποίνων εντός της επικράτειας.
Σε επιφυλακή για πιθανά χτυπήματα σε ισραηλινούς στόχους
Συγκεκριμένα, από την Αντιτρομοκρατική έχει εκδοθεί σχετικό σήμα, όπως γίνεται κάθε φορά σε ανάλογες περιπτώσεις που εφιστά την προσοχή σε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες για την αποτροπή τυχόν χτυπημάτων αντιποίνων σε στόχους ισραηλινών συμφερόντων που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Σημειώνεται πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιο χτύπημα ή στόχο, με το επίπεδο επιφυλακής να είναι προληπτικό.
Σε επίπεδο συναγερμού η Ευρώπη από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα
Ήδη, από όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στη Γάζα, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική όπως και οι αρμόδιες υπηρεσίες ευρωπαϊκών και συμμαχικών χωρών βρίσκονται σε αντίστοιχα επίπεδα συναγερμού.
Έτσι, εδώ και καιρό είναι αυξημένα σε στατικούς στόχους, τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, όπου υπάρχουν σχετικοί στόχοι.
Αντίστοιχη εγρήγορση υπάρχει στη συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών με υπηρεσίες άλλων χωρών, όπως και η στενή παρακολούθηση ατόμων ειδικού ενδιαφέροντος, αναφέρει η ΕΡΤ.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



