Ασπρόπυργος: Νεκρή 28χρονη μετά από τροχαίο
Πώς σημειώθηκε η τραγωδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τραγικό τέλος βρήκε μια νεαρή γυναίκα, μόλις 28 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/8) στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα στην περιοχή του Ασπροπύργου, όταν η νεαρή γυναίκα κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.
Πώς την απεγκλώβισαν
Η 28χρονη γυναίκα κινούταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κολόνα. H γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από την άμορφη μάζα σιδερικών του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οκτώ πυροσβέστες με 3 οχήματα κατάφεραν ύστερα από ώρα να την απεγκλωβίσουν, αλλά χωρίς τις αισθήσεις της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



