Τέμπη: Στις 7 Οκτωβρίου απολογείται η πρόεδρος της ΡΑΣ
Η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Προθεσμία για τις 7 Οκτωβρίου, προκειμένου να απολογηθεί έλαβε από τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων Ιωάννα Τσιαπαρίκου.
Η πρόεδρος της ΡΑΣ κατηγορείται, στο πλαίσιο της διερεύνησης του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και ελαφράς σωματικής βλάβης από αμέλεια κατά συρροή.
Σημειώνεται ότι στις 24 Ιουλίου, ο εφέτης ανακριτής Λάρισας που διεξάγει την κύρια ανάκριση στην υπόθεση του εγκλήματος των Τεμπών ζήτησε την ποινική δίωξη στην πρόεδρο της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) Ιωάννα Τσιαπαρίκου (διετέλεσε πρόεδρος από τον Ιούλιο του 2017 έως και τις 28/2/2023). Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «φρονούμε ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής».
Τα πόθεν έσχες των πολιτικών: Ο αρχηγός κόμματος με το μεγαλύτερο εισόδημα, τα δάνεια και τα ακίνητα
«Βγάλτε τον σταυρό, προκαλείται ραδιενέργεια»: Ντοκουμέντο με δήθεν υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ να εξαπατά ηλικιωμένη
Πόθεν έσχες: Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί - Ο «πλουσιότερος» και ο «φτωχότερος»
«Ήταν ένα τέρας, μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια» λένε τα παιδιά της «μυστικής οικογένειας» του Μάικλ Τζάκσον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



