Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 38χρονος που παρέσυρε άνδρα που πέθανε στο νοσοκομείο
Ο άτυχος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά την παράσυρση ενός 58χρονου ο οποίος στη συνέχεια κατέληξε από ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Πώς έγινε η τραγωδία
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του παθόντα και τον παρέσυρε, ωθώντας τον σε τοιχίο και τραυματίζοντάς τον στον κορμό. Ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



