Τι ισχύει με τα ψάρια του γλυκού νερού που ξεβράστηκαν στον Βόλο: Υπάρχει λόγος ανησυχίας;
«Είναι ψάρια του γλυκού νερού»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Δεκάδες ψάρια ξεβράστηκαν στην παραλία Βόλου, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή και αντιδράσεις από κατοίκους και καταστηματάρχες.
«Είναι ψάρια του γλυκού νερού. Απ’ ότι φαίνεται μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαμε του Δανιήλ και του Ηλία κατέληξε στις παρακάρλιες περιοχές ένας αριθμός ψαριών από τα παρακείμενα κανάλια. Τώρα καθώς αδειάζουν τα παρακάρλια ύδατα ένα μέρος των ψαριών αυτών καταλήγει στον Παγασητικό», επεσήμανε, μιλώντας στο MEGA, ο Δημήτρης Κλαουδάτος, αναπληρωτής καθηγητής Γεωπονίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Πεθαίνουν από ασφυξία
Τα ψάρια δεν αντέχουν την αλατότητα της θάλασσας, δεν μπορούν να δεσμεύουν οξυγόνο με συνέπεια να πεθαίνουν από ασφυξία.
Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός ως προς τις υγειονομικές συνθήκες στον Παγασητικό. «Το σύστημα ήταν πολύ στρεσαρισμένο στην αρχή και ακόμα δεν έχει ανακάμψει. Τα νερά που εισέρχονται από την Κάρλα συμβάλλουν στην επιβάρυνση».
Μητσοτάκης: Τα 6 μέτρα για το στεγαστικό - Ποιοι θα έχουν επιστροφή δύο ενοικίων, οι νέοι περιορισμοί σε Airbnb
Ηλεκτρικός: Κλειστός και απόψε ο σταθμός «Βικτώρια» - Προβληματισμός από τα συνεχή μπλακ άουτ στη γραμμή 3
Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



