Ενότητες στο άρθρο: 📌 Η απόφαση του εισαγγελέα
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 60χρονος που επιτέθηκε στο διευθυντή του Ιπποκράτειου
Για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη σε βάρος του διευθυντή της ορθοπαιδικής κλινικής στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τούμπας - Τριανδρίας ένας 60χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος, αφού εισήλθε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και παρέμεινε ως συνοδός, διατάραξε την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Στις παροτρύνσεις του προσωπικού να αποχωρήσει από τον χώρο αντέδρασε έντονα και τραυμάτισε, με χρήση σωματικής βίας, 58χρονο υπάλληλο του νοσοκομείου.
Η απόφαση του εισαγγελέα
Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας και απλή σωματική βλάβη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
«Καυτό» καλοκαίρι στα καύσιμα: Γιατί η έκπτωση δεν έφτασε ποτέ στην αντλία - Η βενζίνη «σκαρφαλώνει» στα 2 ευρώ
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που 50χρονος βάζει φωτιά στην Άνοιξη και αποχωρεί ατάραχος - Τον «έπιασαν» οι κάμερες
Σε κλοιό καύσωνα μπαίνει η χώρα: Τα 41αρια, οι δύσκολες μέρες και οι «κόκκινες» περιοχές
Τεστ DNA αποκάλυψε λάθος στο μαιευτήριο μετά από 38 χρόνια - «Μας στέρησαν τη ζωή που έπρεπε να ζήσουμε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



