Θρίλερ με τον θάνατο 49χρονου στη Μαγνησία: Στον Πτελεό το Ανθρωποκτονιών
Το θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Καραμπάτση στον Πτελεό Μαγνησίας συνεχίζεται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ένα θρίλερ που αφορά στον θάνατο του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση στον Πτελεό Μαγνησίας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 17 Αυγούστου σε δύσβατη περιοχή μεταξύ του ελαιοτριβείου της περιοχής και του σπιτιού του κολλητού του φίλου.
Παρότι αρχικά οι Αρχές έδιναν ελάχιστες πιθανότητες στην ύπαρξη εγκληματικής ενέργειας, τα πολλά ερωτήματα γύρω από την υπόθεση δεν επιτρέπουν το κλείσιμό της.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο στραγγαλισμού
Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα δείχνουν ότι η εγκληματική ενέργεια δεν έχει αποκλειστεί. Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση της σορού του άτυχου άνδρα. Η έλλειψη της λαρυγγικής συσκευής καθιστά αδύνατη την ολοκλήρωση της νεκροτομής, καθώς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο στραγγαλισμού. Μάλιστα για αυτό το λόγο, καταφθάνουν σήμερα στον Πτελεό στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Το κλιμάκιο θα ξεκινήσει έρευνα από την αρχή και θα εξετάσει κάθε ύποπτη πτυχή αυτής της μυστήριας υπόθεσης.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



