Μπορούμε να πίνουμε καφέ ενώ οδηγούμε; Τι απαντά η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ
Τι ισχύει τελικά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο εάν μπορούμε να πίνουμε καφέ την ώρα που οδηγούμε απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, εξηγώντας τι προβλέπει σχετικά ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.
Μιλώντας στο Mega, η κυρία Δημογλίδου εξήγησε ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή ούτε στον ΚΟΚ, ούτε και στις οδηγίες της αστυνομίας ως προς τους ελέγχους των οδηγών.
«Δεν έχει δεχτεί κανένας πρόστιμο επειδή πίνει καφέ σε φανάρι»
«Ο ΚΟΚ είναι ξεκάθαρος. Ο οδηγός δεν θα πρέπει να έχει τα χέρια του απασχολημένα όταν οδηγεί», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Σημειώνεται πως αυτό ισχύει εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχει να κάνει με φαγητό ή ποτό αλλά και τη χρήση κινητού.
Εξήγησε επίσης πως ο οδηγός δεν θα πρέπει να έχει τα χέρια του απασχολημένα σε διάρκεια και όχι στιγμιαία. «Δεν έχει δεχθεί κανένας πολίτης πρόστιμο επειδή τον είδαν να πίνει καφέ στο φανάρι», επισήμανε.
Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




