Χαλκιδική: Ένταση στο λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος - Υπάλληλος τραβούσε κρυφά φωτογραφίες
Οι αστυνομικοί μπήκαν στη μέση και ηρέμησαν τα πνεύματα στο λούνα παρκ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σκηνές έντασης επικράτησαν το πρωί της Τετάρτης (4/9) στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.
Η ένταση σημειώθηκε όταν ο πατέρας και ο θείος του 19χρονου αντιλήφθηκαν την παρουσία στον χώρο του λουνα παρκ ενός υπαλλήλου της επιχείρησης, ο οποίος όπως αναφέρουν, τραβούσε φωτογραφίες για να τις στείλει στον ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με το Thestival, με την παρέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν και ο υπάλληλος αποχώρησε.
Σε εξέλιξη ο έλεγχος
Νωρίτερα, μετέβησαν στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής οι μηχανικοί της εταιρείας που δίνει πιστοποιήσεις σε παιχνίδια λούνα παρκ. Οι τρεις μηχανικοί έφτασαν στη Χαλκιδική από την Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους στο μοιραίο μηχάνημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος. Ο έλεγχος αυτός έρχεται μετά από παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.
Μπαράζ περιοδειών με στόχο τη συσπείρωση: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και η «απόβαση» υπουργών στη Βόρεια Ελλάδα
Επεκτείνεται το μέτρο για την αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς - Ποιες επιπλέον δημόσιες μονάδες θα μπορούν να βαθμολογούν
Ανάφη: Ποια επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν; «Χειμώνας» από 1η Σεπτεμβρίου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
Η ρωγμή στη μεσαία τάξη, τα διχίλιαρα του Άδωνι και το «κατάστρωμα» του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




