Φωτιά στη Ρόδο: Χωρίς ενεργό μέτωπο στη Μαρίτσα
Λίγο μετά την εκδήλωση της φωτιάς ήχησε το 112🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς στη Ρόδο που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στη Μαρίτσα της Ρόδου.
Η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή μεταξύ της Παστίδας και των Μαριτσών πολύ κοντά σε κατοικίες.
Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμημάτων. Από αέρος επιχειρούσαν 3 ελικόπτερα και 3 αεροσκάφη (εκτός των εναέριων μέσω που σταθμεύουν μόνιμα στη Ρόδο ήρθαν ενισχύσεις από Κρήτη, Σάμο και Αθήνα).
Στην επιχείρηση πυρόσβεσης συμμετείχαν και εθελοντές και δυνάμεις της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Λίγο μετά την εκδήλωση της φωτιάς ήχησε το 112 με το οποίο οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να παραμείνουν σε ετοιμότητα.
Νέες αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Το περιστατικό που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του
Θρίλερ με τη δολοφονία στα Τρίκαλα: Οι αντιφάσεις του 80χρονου και το μυστήριο με τις δύο βολές
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Θρίλερ με την επιμέλεια των παιδιών - Η θεία τους φέρεται να μην μπορεί να τα αναλάβει
Φρίκη στην Ολλανδία: Άνδρες «διαφήμιζαν» στο διαδίκτυο τη νάρκωση και τον βιασμό των γυναικών τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



