Συναγερμός στις Αρχές: Εξαφανίστηκε 12χρονη από τους Αμπελόκηπους
Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Συναγερμός έχει σημάνει στους Αμπελόκηπους, έπειτα από την εξαφάνιση της 12χρονης Μέρκαν Μπιρί.
Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 17/09/24 για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η Μέρκαν (ον.) Μπιρί (επ.), 12 ετών έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, 1.55 ύψος και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, σκούρο μπλούζακι χρώματος γκρι – μπλε και πράσινα αθλητικά παπούτσια «all star».
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
Ανυποχώρητοι οι αγρότες σε όλη τη χώρα: Κρίσιμο 48ωρο με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Το Σάββατο η πανελλαδική διάσκεψη στη Νίκαια
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




