Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τη γερμανική σημαία στην Κρήτη (pics)
Στις 15 Απριλίου οι δύο Γερμανοί, που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πριν από λίγες μέρες κάτοικοι των Χανίων ανακάλυψαν ότι η ελληνική σημαία που δέσποζε σε ένα ύψωμα στην περιοχή του Σταυρού είχε κατέβει και είχε αντικατασταθεί από μία γερμανική. Μάλιστα, η ελληνική σημαία εντοπίστηκε κρυμμένη κάτω από τα βράχια.
Στις 15 Απριλίου οι δύο Γερμανοί, που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα, με την διαδικασία του αυτοφώρου, ο οποίος τους απήγγειλε την κατηγορία της προσβολής δημοσίων συμβόλων κατά συναυτουργία και έπειτα παραμέφθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή δέκα μηνών με τριετή αναστολή. Οι ίδιοι, πάντως, στην απολογία τους είχαν αναφέρει ότι στη Γερμανία συνηθίζεται όταν κάνουν ορειβασία και πατάνε μία κορυφή να τοποθετούν τη σημαία τους. Οι δύο άνδρες αναμένεται να επιστρέψουν στη χώρα τους, όπου θα αντιμετωπίσουν και επιπτώσεις από την καταδίκη τους από το ελληνικό δικαστήριο.
Δείτε τις φωτογραφίες από το defenceline.gr



Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



