ΕΟΠΥΥ: Στη φυλακή γιατροί και φαρμακοποιοί για τις εικονικές συνταγογραφήσεις
Ελεύθεροι αφέθηκαν πέντε κατηγορούμενοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη φυλακή οδηγήθηκαν 5 κατηγορούμενοι από τους 10 που απολογήθηκαν σήμερα για το κύκλωμα απάτης κατά του ΕΟΠΥΥ. Πρόκειται για δυο γιατρούς, έναν παθολόγο και έναν γυναικολόγο που φέρονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στα δυο κυκλώματα.
Σύμφωνα με το dikastiko.gr, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και τρεις φαρμακοποιοί που κατά τη δικογραφία εκτελούσαν τις χιλιάδες εικονικές συνταγές. Ελεύθεροι αφέθηκαν οι υπόλοιποι πέντε κατηγορούμενοι, με ή χωρίς περιοριστικους όρους.
Ανάμεσά τους βρίσκεται και μια καρδιολόγος, η οποία είναι σύζυγος του προφυλακισμένου γυναικολόγου. Στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο όρος της καταβολής εγγύησης 5.000 ευρώ.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Ευρώπη και ΗΠΑ σε τροχιά σύγκρουσης: Πόσο πιθανή είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ;
Πολιτικό Big Bang στην αυγή του 2026: Η μεγάλη ρευστοποίηση και η ακτινογραφία της πολιτικής αναδιάταξης
Θεσσαλονίκη: Γκράφιτι με τιμές ναρκωτικών σε προαύλιο σχολείου – Στα «κάγκελα» γονείς και εκπαιδευτικοί
Θέσεις στάθμευσης στον Δήμο Αθηναίων: Από βοηθητικός χώρος σε «χρυσή» επένδυση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




