Λιγνάδης: Με κρατά ζωντανό η αθωότητά μου - Με πληγώνει αυτή η ιστορία
Μία «πολύ δύσκολη κατάσταση» λέει πως βιώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μία «πολύ δύσκολη κατάσταση» λέει πως βιώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης, υποστηρίζοντας ότι τον κρατά ζωντανό η αθωότητά του.
«Δυστυχώς αναβλήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Εφετείου. Θέλω κάποια στιγμή να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα αυτό που βιώνω. Με κρατά ζωντανό και δυνατό η αθωότητά μου και ελπίζω κι εσείς να σεβαστείτε ή να συνεχίζετε να σέβεστε ότι η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα. Τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Όπως συμπλήρωσε, «υπάρχουν πολύ άνθρωποι που με στηρίζουν και νιώθω μία μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ξέρετε κι εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει όλη την προσωπική δουλειά που πρέπει να κάνω μέσα μου. Λυπάμαι που έχει γίνει έτσι ο χώρος του θεάτρου. Οι μισοί να με παίρνουν τηλέφωνο κατηγορώντας τους άλλους μισούς και μετά όλοι μαζί να κάνουν κάλεσμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι το θέατρο είναι έτσι κι αποτελείται μόνο από τέτοια άτομα. Δεν θέλω να σας πω κάτι άλλο, γιατί με πληγώνει πολύ αυτή η ιστορία».
Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη αναβλήθηκε για τις 21 Μαρτίου 2025. Ο σκηνοθέτης, σε πρώτο βαθμό, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών, με αναστολή, για τον βιασμό δύο 17χρονων, το 2015.
Αυτό είναι το σχέδιο της Ευρώπης για τα Στενά του Ορμούζ - Πώς θέλουν να αφήσουν εκτός τον Τραμπ
«Μίλησαν» οι κάμερες στην Κεφαλονιά: Εγκατέλειψαν αναίσθητη τη 19χρονη - Συγκλονίζουν οι γονείς της
Απίστευτο βίντεο: Οικογένεια με λοστούς επιτίθεται σε γείτονες επειδή την κατηγόρησε για ναρκωτικά
Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε το κατασκευαστικό «μυστικό» της οικείας του Τόμας Τζέφερσον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



