Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 19χρονος χειριστής εκσκαφέα που έπεσε σε γκρεμό
Στο νοσοκομείο ένας 20χρονος που βρισκόταν επίσης μέσα στο μηχάνημα έργου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος στο Ρέθυμνο, όταν το μηχάνημα έργου στο οποίο επέβαινε, έπεσε σε γκρεμό και τον καταπλάκωσε.
Την ίδια στιγμή, άλλος ένας νέος άνθρωπος που επίσης βρισκόταν μέσα στο μηχάνημα έργου, έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, από το τροχαίο που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (29/09) στην περιοχή της Πρέβελης, στην Κρήτη.
Άμεση κινητοποίηση
Το μηχάνημα έργου ξέφυγε από την πορεία του κάτω από άγνωστες συνθήκες και βρέθηκε στον γκρεμό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 όχημα και 12 πυροσβέστες οι οποίοι επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό τους.
Δυστυχώς, οι πυροσβέστες ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον έναν εκ των δυο επιβαινόντων τον 19χρονο ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο.
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Νεκρός ο πρώην σύντροφος της αγνοούμενης 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



