Κιλκίς: Μέσα στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου έκρυψε 3,5 κιλά ηρωίνης
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Μέσα στην εφεδρική ρόδα και στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, έκρυβαν πάνω από 3,5 κιλά ηρωίνης δύο άνδρες.
Πρόκειται για 35χρονο Έλληνα και 24χρονο Βούλγαρο, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας σε παράδρομο της ΠΑΘΕ, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.
Πώς αποκάλυψαν τα ναρκωτικά
Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο πορτ μπαγκάζ και στη ρεζέρβα εντοπίστηκαν πέντε συσκευασίας με συνολικά 3 κιλά και 671 γραμ. ηρωίνης, ναρκωτική ουσία που κατασχέθηκε.
Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος οδηγούσε χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κατερίνης, που τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή.
Ο γιος του Χαμενεΐ και επίσημα ο νέος θρησκευτικός ηγέτης του Ιράν: Ποιος είναι - Οι απειλές Τραμπ
Κλιμάκωση στον Λίβανο: Πάνω από 390 νεκροί - Χειρουργικό πλήγμα στην «καρδιά» της Βηρυτού και κλίμα τρόμου
Ρόδος: 57χρονη κατηγορείται για βία κατά της 30χρονης ΑμεΑ κόρης της - «Της τραβούσε τα αυτιά, τα μαλλιά»
Από το Άσγκραντ στη Γη: Η σκανδιναβική μυθολογία βοήθησε επιστήμονες να λύσουν το μυστήριο της προέλευσης της ζωής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



