Λάρισα: 26χρονος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του μετά από τροχαίο
Μετά την εκτροπή, το αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνα φωτισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Τραγικό θάνατο βρήκε σε τροχαίο ένας οδηγός στη Λάρισα, τα ξημερώματα της Κυριακής (06/10), όταν το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει.
Πώς έγινε το τροχαίο
Ο άτυχος 26χρονος, σύμφωνα με το onlarissa.gr, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Καρδίτσης, στη Λάρισα, όταν μετά από τροχαίο απανθρακώθηκε μέσα στο ίδιο του το όχημα.
Το φρικτό δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 το πρωί μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Μετά την εκτροπή, το αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και «λαμπάδιασε» με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα και να καεί ζωντανός. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
«Θέμα εβδομάδων το τέλος του πολέμου»: Τα νέα μηνύματα Τραμπ - Ρούμπιο και η απάντηση για μία χερσαία εισβολή
Εικόνες χάους με τρένο της Hellenic Train που ακινητοποιήθηκε στην Οινόη - Ταλαιπωρία για εκατοντάδες επιβάτες
Φρικιαστική καταγγελία για βασανισμό βρέφους από ισραηλινές δυνάμεις στη Γάζα - Του έσβηναν τσιγάρα στα πόδια
Μην πανικοβάλλεστε: Οι πέντε τρόποι για να σταματήσετε τα παιδιά σας από το ατελείωτο σκρολάρισμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



