Αδιανόητο περιστατικό στο Ρέθυμνο: Πιάστηκαν στα χέρια και του επιτέθηκε με φτυάρι
Συνελήφθη ο 34χρονος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε την Τετάρτη (9/10), το οποίο ευτυχώς δεν είχε τραγική κατάληξη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα 34χρονος ήρθε σε διαπληκτισμό με έναν 40χρονο σε δημόσιο χώρο στην περιοχή της Επισκοπής Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα ο καυγάς να πάρει άσχημη τροπή και οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.
Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 40χρονος στις αρχές, ο 34χρονος φέρεται να του επιτέθηκε χτυπώντας τον με φτυάρι στο πρόσωπο και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Συνελήφθη ο 34χρονος
Το θύμα αμέσως έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνης για να καταγγείλει το συμβάν, ενώ από τον τραυματισμό και το σοκ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, με τη μητέρα του να μεταφέρει όσα της περιέγραψε ο ίδιος. Στον 34χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



