Ιεράπετρα: Έστελναν ναρκωτικά με κούριερ
Συνελήφθη 37χρονος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με εταιρεία ταχυμεταφορών θα παραλάμβανε ναρκωτικά ένας 37χρονος ο οποίος ωστόσο έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών της Ιεράπετρας, πριν προλάβει να τη διοχετεύσει στην «αγορά».
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων έφτασε η πληροφορία για δέμα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες (κεταμίνη και τραμαδόλη) οι οποίες ανιχνεύτηκαν από υπαλλήλους του Τελωνείου Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διαδικασία ελεγχόμενης παράδοσης του δέματος από το εξωτερικό.
Έτσι χθες το μεσημέρι οι αρχές εντόπισαν τον 37χρονο την ώρα που παραλάμβανε το δέμα από εταιρεία ταχυμεταφορών και τον ακινητοποίησαν.Σε έλεγχο που έγινε στο δέμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 δισκία. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων .
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




