Δίκη για το Μάτι: Καταθέτει η Ζωή Κωνσταντοπούλου - «Πρόδηλο κακούργημα δικάζεται ως πλημμέλημα»
Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από αρκετή ένταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

«Ένα πρόδηλο κακούργημα δικάζεται ως πλημμέλημα» επανέλαβε η Ζωή Κωσταντοπούλου στη δίκη που αναζητά ευθύνες για 104 θανάτους και δεκάδες εγκαυματίες στο Μάτι σε δεύτερο βαθμό, καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας καθώς λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία κατέθεσε μήνυση, ζητώντας την απόδοση κακουργηματικών κατηγοριών στους εμπλεκόμενους.
Επικράτησε ένταση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για διαρκή και επιμονή προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος του Ματιού, όπως το χαρακτήρισε, από τους τότε κυβερνώντες, γεγονός που οδήγησε όπως είπε, σε ποινές-χάδι στους 21 κατηγορουμένους πρωτόδικα.
Την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα μέλη θαμμένα όπως όπως σε ομαδικό τάφο στη Νέα Μακρή, εξέφρασαν συγγενείς θυμάτων.
Η συνεδρίαση σημαδεύτηκε από αρκετή ένταση ανάμεσα στη Ζωή Κωσταντοπούλου και μέλη της έδρας, που αρχικώς προκλήθηκε από το γεγονός ότι η Πρόεδρος της έδρας δεν της απηύθυνε ερωτήσεις για την υπόθεση.
Αυτοί είναι οι 12 βασικοί όροι της συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπεται για πυρηνικά, Ορμούζ και πετρέλαιο
Διμέτωπη επίθεση Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη - Τσίπρα: Ο «τζάμπα 1» συναγωνίζεται τον «τζάμπα 2»
Η «γλώσσα των κλεφτών»: Πώς οι σοβιετικές φυλακές διέδωσαν τα πιο διάσημα κορακίστικα της Ρωσίας
Το βίντεο που μάγεψε το ίντερνετ: Ο αυθόρμητος χορός μικρού κοριτσιού υπό τις μελωδίες του πιάνου στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



