Θεσσαλονίκη: «Λουκέτο» στο κατάστημα που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους
Σφραγίστηκε το γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σφραγίστηκε το γνωστό κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο τρεις ανήλικοι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα αποφασιστεί από την αρμόδια επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης, εάν αφαιρεθεί οριστικά η άδειά του.
Ο 56χρονος νομικά υπεύθυνος του καταστήματος συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
Κατανάλωσαν τουλάχιστον τρία μπουκάλια
Οι τρεις ανήλικοι βρίσκονταν με μια παρέα τουλάχιστον 15 ατόμων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ κατανάλωσαν τουλάχιστον τρία μπουκάλια αλκοόλ.
Ο πατέρας ενός εκ των τριών ανηλίκων δήλωσε αποφασισμένος να στραφεί κατά του καταστήματος.
Να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, μεταφέρθηκε 15χρονη μαθήτρια με συμπτώματα οξείας μέθης. Η ανήλικη, που βρισκόταν σε σχολικό πάρτι, προμηθεύτηκε το αλκοολούχο ποτό από περίπτερο και η υπεύθυνή του συνελήφθη.
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




