Σπάτα: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση ΙΧ
Για να γίνει ο απεγκλωβισμός, απαιτήθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/11) στην Επαρχιακή Οδό Παιανίας – Λούτσας, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 73χρονος και τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα, τα δύο σοβαρά.
Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, ΙΧ αυτοκίνητο με τρία άτομα που κατευθυνόταν προς την Αρτέμιδα, προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο για να εισέλθει στην κάθετη οδό πρεσβυτέρου Ιωάννη Μάρκου, στο ύψος των Σπάτων. Την ίδια στιγμή, στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Σπάτα, κινείτο εκείνη τη στιγμή άλλο ΙΧ – στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα – με αποτέλεσμα τα δυο οχήματα να συγκρουστούν.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός ένας 73χρονος από τα συντρίμμια. Για να γίνει ο απεγκλωβισμός, απαιτήθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



