Πολυτεχνείο: Τα παιδιά ζωγραφίζουν τον «κακό Παπαδόπουλο» και φωνάζουν «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία»
Ο μικρός Χάρης έφτιαξε μια ζωγραφιά που την άφησε στην κατεστραμμένη πόρτα του Πολυτεχνείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο μικρός Χάρης έφτιαξε μια ζωγραφιά που την άφησε στην κατεστραμμένη πόρτα του Πολυτεχνείου. Είχε ζωγραφίσει και τον Παπαδόπουλο πάνω δεξιά. Τον «κακό», όπως είπε.
Ήρθε για να τιμήσει τους ήρωες του Πολυτεχνείου. Ένας άλλος μικρούλης φώναξε μπροστά στο μνημείο «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».
«Ποτέ δεν πρέπει να φοβόμαστε»
Ο κύριος Δημήτρης από την Τρίπολη κάθονταν σε μια γωνιά δακρυσμένος. Τις δύσκολες ημέρες του αποκλεισμού των φοιτητών έφερνε φάρμακα μαζί με έναν φίλο του με κίνδυνο της ζωής του.
«Αν μας έπιαναν θα μας τελείωναν αλλά δε φοβόμασταν. Τότε ήμουν 30άρης. Τώρα είμαι 80. Κάθομαι εδώ με τις ώρες και σκέφτομαι τι περάσαμε. Ποτέ δεν πρέπει να φοβόμαστε. Χαίρομαι που βλέπω πολλά παιδάκια. Εύχομαι ναι μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές στην πατρίδα μας».
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



