Πέθανε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Καλοκαιρινός
Την Τετάρτη η κηδεία του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (26/11) ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Καλοκαιρινός, σε ηλικία 73 ετών, ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ.
Ο Γρηγόρης Καλοκαιρινός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951. Τη δημοσιογραφική του πορεία ξεκίνησε το 1981 ως συντάκτης ύλης στην εφ. «Βραδυνή». Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημ. «Καθημερινή», «Ελεύθερος Τύπος» καθώς και στον Ρ/Σ «Αθήνα 9,84» ως συντάκτης ύλης και, για πολλά χρόνια, ως εκκλησιαστικός συντάκτης.
Ο Γρηγόρης Καλοκαιρινός, άνθρωπος σοβαρός και εργατικός, διακρίθηκε για την επαγγελματική του ευσυνειδησία. Εργάστηκε με ζήλο και σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του. Μαθήτευσε δίπλα στον Σπύρο Αλεξίου, «ιδρυτή» μια μεγάλης σχολής εκκλησιαστικών συντακτών και διακρίθηκε μεταξύ των κορυφαίων της γενιάς του, απολαμβάνοντας τον σεβασμό Αρχιερέων από όλο τον ορθόδοξο κόσμο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του. Η κηδεία του Γρηγόρη Καλοκαιρινού θα γίνει αύριο Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου, στις 13:00, στο Κοιμητήριο Καλλιθέας.
Θρήνος στην Σκιάθο: 38χρονη πέθανε μετά από βαρύ εγκεφαλικό - Είχε μόλις γεννήσει το τρίτο παιδί της
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΑ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Αναστασίας Χατζηδάκη - «Δεν έχω γνώση για κανένα πόρισμα»
Η σκυλίτσα που έγινε viral περιμένοντας καρτερικά τον άνθρωπό της έξω από τα δικαστήρια Λαμίας
Διατηρήστε την ελπίδα ζωντανή: Η κληρονομιά του Τζέσι Τζάκσον στην ανθρωπότητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



