Ηλεία: Χειροτονήθηκε διάκονος ενώ έβρισκε «ειδυλλιακό» το κάψιμο δομής προσφύγων
Ήταν στέλεχος της ΝΔ μέχρι πριν μερικά χρόνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μια νέα… προοπτική στη ζωή του Διαμαντή Καρασούλα, ο οποίος χειροτονήθηκε διάκονος, ενώ στο παρελθόν «εκθείαζε» το κάψιμο δομής προσφύγων με σχόλιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της ΝΔ χειροτονήθηκε ιερέας από τον Μητροπολίτη Ηλείας, ενώ τέσσερα χρόνια πριν είχε διαγραφεί από το κόμμα λόγω ρατσιστικών σχολίων στο Facebook. Υπενθυμίζεται ότι ο Διαμαντής Καρασούλας αυτοπροσδιοριζόταν ως δημοσιογράφος και εμφανιζόταν ως «τομεάρχης προστασίας του πολίτη ΝΟΔΕ Ηλείας». Πάντως, παλιότερα ήταν υπεύθυνος νεολαίας του ΛΑΟΣ, στη συνέχεια πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνας και ακολούθως στη ΝΔ.
Το 2020 είχε ξεσπάσει φωτιά στο σχολείο της προσφυγικής δομής «One Happy Family» στη Λέσβο και ο Διαμαντής Καρασούλας χαρακτήρισε το γεγονός ως «θέαμα» και σχολίασε πως είναι «πιο ειδυλλιακό και από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη». Άμεσα τα σχόλιά του έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και οδήγησαν τη ΝΔ στο να τον διαγράψει από στέλεχος του κόμματος.
Από το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 ο Διαμαντής Καρασούλας είναι διάκονος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το iliatoday.gr και όπως φαίνεται ακολουθεί τις σπουδές του, αφού είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.
Τι φέρνει το 2026 στα οικονομικά των νοικοκυριών - Τα καλά και τα κακά νέα για τους εργαζόμενους
Επίθεση δημάρχων κατά της κυβέρνησης για την κατάργηση των σχολικών επιτροπών - Τι ζητούν
Οι λεπτομέρειες της αναθεωρημένης σύμβασης με την Hellenic Train - Οι αλλαγές και το αεροπορικό μοντέλο στα εισιτήρια
Μπλόκα αγροτών: Οι σκέψεις για απόβαση χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα και το plan b της κυβέρνησης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




