Κακοκαιρία Bora: Με λεωφορεία σήμερα το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη του Intercity - H ανακοίνωση της Hellenic Train
Σημαντικά φαίνεται ότι είναι τα προβλήματα που προκάλεσε στο σιδηροδρομικό δίκτυο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με λεωφορεία θα διεξαχθεί το σημερινό δρομολόγιο IC51 Θεσσαλονίκη-Αθήνα, λόγω των επιτώσεων των έντονων καιρικών φαινομένων στην σιδηροδρομική υποδομή.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν όλες τις προβλεπόμενες στάσεις.
Προβλήματα από την κακοκαιρία
Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας Bora προκλήθηκαν και την Κυριακή στη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται ορισμένα από τα δρομολόγια.
Ειδικότερα, σε ενημέρωση της Hellenic Train προς το επιβατικό κοινό επισημαίνει «λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων των τελευταίων 24 ωρών, έχουν προκληθεί σημαντικά προβλήματα στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Αθήνα από πτώσεις δέντρων και διακοπή της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να έχουν επηρεαστεί ορισμένα από τα δρομολόγια».
«Μπλόκο» ΣτΕ σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο - Οι προϋποθέσεις
Νέα έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στην Κόρινθο - Δύο τραυματίες
Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Ο «Παγετώνας της Αποκάλυψης» λιώνει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμεναν
«Ο Θεός όρισε ότι ο άντρας και η γυναίκα θα δημιουργούν το παιδί, σας αρέσει δεν σας αρέσει»: Η Αγγελική Ηλιάδη σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



