Νέα τηλεφωνική απάτη στην Κρήτη: Ηλικιωμένη πέταξε από το μπαλκόνι της 6.000 ευρώ
Άγνωστος της είπε ότι ο γιος της τραυματίστηκε σε τροχαίο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια ηλικιωμένη έπεσε θύμα απάτης στην Κρήτη, καθώς πείστηκε να δώσει σε άγνωστο 6.000 ευρώ προκειμένου να σώσει τον γιο της, ο οποίος δήθεν είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο.
Ακόμα ένα περιστατικό απάτης σε βάρος ηλικιωμένου καταγράφεται στη χώρα, αφού μια 78χρονη στα Χανιά δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος της συστήθηκε ως διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής και την ενημέρωσε ότι ο γιος της έχει τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο. Στη συνέχεια της ζήτησε 6.000 ευρώ για να χειρουργήσει τον «τραυματισμένο» γιο και όπως αναφέρει το cretapost.gr η ηλικιωμένη πείστηκε να δώσει τα χρήματα.
Μάλιστα, «πέταξε» ολόκληρο το ποσό από το μπαλκόνι και λίγες ώρες αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό. Από την αστυνομία ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επιτήδειου, με αυτό το περιστατικό να προστίθεται στη μακρά λίστα των απατών σε βάρος ηλικιωμένων ανθρώπων.
«Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




