Ενότητες στο άρθρο: 📌 Διέφυγε από το μπαλκόνι
Καμίνια: Αστυνομικός κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και κλοπή
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και ληστεία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και κλοπής με πρωταγωνιστή αστυνομικό, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στα Καμίνια του Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αστυνομικός καταγγέλλεται από την πρώην σύντροφο του ότι ενώ είχαν χωρίσει, πήγε στο σπίτι τους, και άρπαξε την χρεωστική της κάρτα, αλλά και χρήματα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Διέφυγε από το μπαλκόνι
Ο αστυνομικός προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία, έσπρωξε την 34χρονη, η οποία θέλοντας να παρεμποδίσει τη διαφυγή του κλείδωσε τον πρώην σύντροφό της μέσα στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία. Ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει από το μπαλκόνι. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και ληστεία.
Διαβάστε ακόμη
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



