Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό και την Κηφισίας – Τροχαίο και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Δείτε LIVE την κίνηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι και σήμερα οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα σε μεγάλους δρόμους της Αθήνας καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες καθυστερήσεις.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό και την Λ. Κηφισίας. Συγκεκριμένα, στον Κηφισό παρατηρείται αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα από το ύψος των ΚΤΕΛ έως και τη Μεταμόρφωση. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται και τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Κηφισίας και τη Λ. Μεσογείων.
Ατύχημα και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Αντιμέτωποι με ταλαιπωρία βρίσκονται και οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην Αττική Οδό.
Ατύχημα στον κόμβο Θριασίου.
Είσοδος από Θριάσιο προς Αεροδρόμιο κλειστή. https://t.co/zGhUDPxufv
Ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στον κόμβο του Θριασίου και η είσοδος προς το Αεροδρόμιο είναι κλειστή. Παράλληλα καθυστερήσεις σημειώνονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (10?-15?) από κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο Κηφισίας αλλά στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10'-15' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10'-15' στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) December 4, 2024
Νέα νύχτα έντασης στη Γαλλία: 1.000 συλλήψεις, χημικά και αύρες κατά των διαδηλωτών
Σφίγγει ο κλοιός και για άλλους διαιτητές για το σκάνδαλο στο μπάσκετ - Ποιοι μπαίνουν στο «μικροσκόπιο»
Η νέα εμφάνιση από τους «ανθρώπους τυφλοπόντικες» της Νέας Υόρκης και η ομολογία μετά τη σύλληψή τους
Τι συνέβη τελικά με το νησί που σταμάτησε τον χρόνο; Η αλήθεια πίσω από την αμφιλεγόμενη εκστρατεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




