Χίος: Καταδίωξη ταχύπλοου με 26 μετανάστες - Συνελήφθη ο 18χρονος διακινητής
Στο νοσοκομείο τρεις γυναίκες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Θρίλερ εκτυλίχθηκε στις ακτές της Χίου όταν περιπολία του Λιμενικού έπεσε πάνω σε ένα «ύποπτο» ταχύπλοο σκάφος.
Αμέσως ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του σκάφους και την περισυλλογή 26 αλλοδαπών (17 άντρες, 6 γυναίκες και 3 ανήλικοι). Μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν οι άνδρες του Λιμενικού αποδείχθηκε, ότι τον ρόλο του διακινητή είχε αναλάβει ένας 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από έτερο σκάφος της λιμενικής Αρχής που μετέβη στο σημείο.
Τρεις από τις διασωθείσες γυναίκες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι υπόλοιποι 23 μεταφέρθηκαν στο ΚΕΔΝ Χίου.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



