Ρόδος: Στη ΜΕΘ ο 13χρονος που προσπάθησε να κάνει το «Superman Challenge» του TikTok
Το «Superman Challenge» είναι τρεντ στο TikTok και πολλοί επιχειρούν να το κάνουν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Ρόδου νοσηλεύεται ο 13χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να μιμηθεί τον Σούπερμαν, αντιγράφοντας την τάση που υπάρχει κυρίως στο TikTok.
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Αγαπητός Ταγκαλής στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Τώρα Μαζί», υπάρχει μια νέα τάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου προσπαθούν να μιμηθούν τη χαρακτηριστική κίνηση του Σούπερμαν. Απλώνουν το ένα χέρι και πέφτουν προς τα εμπρός, για να τους πιάσουν οι φίλοι τους, αυτό όμως ενέχει κινδύνους, καθώς ο καθένας μπορεί να πέσει μπροστά χωρίς να έχει κάποια προστασία.
Ο 13χρονος, λοιπόν, τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ προσπαθούσε να κάνει το «Superman Challenge», αφού από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εγκεφαλική θλάση.
Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των τριών παιδιών στην Κυψέλη; Στο μικροσκόπιο ληξιαρχεία και DNA
Χάος στους δρόμους της Αθήνας μετά από μπλακ άουτ στα φανάρια - Τι συνέβη
Ενεργειακός συναγερμός στην Ευρώπη: Εκτοξεύτηκε το φυσικό αέριο, στα 97 δολάρια έφτασε το πετρέλαιο
Θυμίζει Lost: Ποιο είναι το περίεργο νησί που εμφανίζεται και εξαφανίζεται από τον χάρτη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



