Σοκ στο Αγρίνιο: Κυνήγησε με μαχαίρι τη 12χρονη κόρη του και την έκαψε με τσιγάρο
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη σύλληψη ενός πατέρα και μιας μητέρας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Παρασκευής (6/12) στο Αγρίνιο, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε κατά περίπτωση δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικών βλαβών και έκθεση.
Κακοποίηση σε βάρος πέντε παιδιών
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας καταδίωξε προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο με μαχαίρι την 12χρονη κόρη του, την οποία γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, τη χτύπησε με καρέκλα και αφού την ακινητοποίησε της προκάλεσε εγκαύματα με τσιγάρο στο μάγουλο. Παράλληλα, άσκησε σωματική βία και σε τέσσερα ακόμη παιδιά του, ηλικίας 6, 9, 10 και 11 ετών.
Τα αδικήματα που διέπραξε ο κατηγορούμενος σε βάρος των παιδιών τελέστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, παρουσία της μητέρας τους, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, έχει συλληφθεί.
Τα συνολικά έξι παιδιά μεταφέρθηκαν προσωρινά στο νοσοκομείο Αγρινίου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας είναι υπότροπος ενδοοικογενειακής βίας.
Η γενιά που άλλαξε τις drag νύχτες στην Ελλάδα
Μια ανάσα από την υπογραφή; Στην Τεχεράνη διαπραγματευτές του Κατάρ για τη συμφωνία
Μητσοτάκης: Η μάχη με τη διαφθορά δεν κερδίζεται με ευχολόγια - Δεν υπάρχουν άβατα, ούτε ανέγγιχτοι
Άγριο έγκλημα στα Εξάρχεια: Ψάχνουν τις κάμερες οι αστυνομικοί - Τούρκος το 25χρονο θύμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



