Κρήτη: Δημοτικός σύμβουλος πυροβόλησε μέσα σε καφετέρια - Σοκαριστικό βίντεο
Μπήκε στο μαγαζί και πυροβόλησε στο έδαφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές από την... Άγρια Δύση εκτυλίχθηκαν σε καφετέρια χωριού στο Ρέθυμνο, εκεί όπου δημοτικός σύμβουλος πυροβόλησε μέσα στο μαγαζί.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται τρεις άνδρες που πίνουν τον καφέ τους, όταν ξαφνικά μπαίνει ένας άλλος, ο οποίος κρατά όπλο. Ο εν λόγω άνδρας τραβά μια καρέκλα και παίρνιε ένα τσαντάκι που βρισκόταν πάνω της, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε στο έδαφος.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι δημοτικός σύμβουλος και ο άλλος που κάθεται είναι πρόεδρος κοινότητας σε χωριό του Ρεθύμνου, με τους δυο τους να έχουν προσωπικές διαφορές. Πλέον, οι Αρχές αναζητούν τον ένοπλο, προκειμένου να τον συλλάβουν.
Διαβάστε ακόμη
Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



