Κρήτη: Δημοτικός σύμβουλος πυροβόλησε μέσα σε καφετέρια - Σοκαριστικό βίντεο
Μπήκε στο μαγαζί και πυροβόλησε στο έδαφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές από την... Άγρια Δύση εκτυλίχθηκαν σε καφετέρια χωριού στο Ρέθυμνο, εκεί όπου δημοτικός σύμβουλος πυροβόλησε μέσα στο μαγαζί.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνονται τρεις άνδρες που πίνουν τον καφέ τους, όταν ξαφνικά μπαίνει ένας άλλος, ο οποίος κρατά όπλο. Ο εν λόγω άνδρας τραβά μια καρέκλα και παίρνιε ένα τσαντάκι που βρισκόταν πάνω της, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε στο έδαφος.
Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι δημοτικός σύμβουλος και ο άλλος που κάθεται είναι πρόεδρος κοινότητας σε χωριό του Ρεθύμνου, με τους δυο τους να έχουν προσωπικές διαφορές. Πλέον, οι Αρχές αναζητούν τον ένοπλο, προκειμένου να τον συλλάβουν.
Διαβάστε ακόμη
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




