Γιώργος Λυγγερίδης: Θρήνος στο ετήσιο μνημόσυνο του αστυνομικού των ΜΑΤ που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα
Απαρηγόρητοι, οι δικοί του άνθρωποι, τίμησαν τη μνήμη του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οδύνη και θρήνος επικράτησε στη Θεσσαλονίκη κατά το ετήσιο μνημόσυνο του αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη, που έχασε η ζωή του κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο του Ρέντη τον Δεκέμβριο του 2023.
Απαρηγόρητοι, οι δικοί του άνθρωποι, τίμησαν τη μνήμη του, ένα χρόνο μετά τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα και έχασε τη ζωή του.
Βαθιά η συγκίνηση για την οικογένειά του, στο πλευρό της βρέθηκαν φίλοι και συνάδελφοι του Γιώργου Λυγγεριδη, η διμοιρία του από την Αθήνα, ανώτατοι αξιωματικοί της ελληνικής αστυνομίας, αλλά και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο Γιώργος Λυγγερίδης υπηρετούσε στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής όταν στις 7 Δεκεμβρίου 2023 δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Επί είκοσι μέρες νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



