Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και καρφώθηκε στις μπάρες
Έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική Πατρών Πύργου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/12) στην περιμετρική οδό της Πάτρας, κοντά στην έξοδο του Μιντιλογλίου.
Οδηγός νταλίκας, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο και το όχημά του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας -ενώ ήδη είχε «διπλώσει»- και καρφώθηκε στις μπάρες.
Ο οδηγός αφού είδε ότι πήγαινε στις μπάρες… πήδηξε έξω από το όχημα. Πάνω στην νταλίκα έπεσε ένα αυτοκίνητο ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός από το ΙΧ. Αντίθετα ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε.
Εκτροπή της κυκλοφορίας
Στο σημείο η κυκλοφορία ήταν αυξημένη αλλά για καλή τύχη όλων εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα και έτσι η νταλίκα πρώτα έπεσε στις μπάρες και στη συνέχεια το ΙΧ έπεσε πάνω της.
Σύμφωνα με το tempo24.news, έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στην παλιά εθνική Πατρών Πύργου, ενώ τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Πατρών.
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Ήθελε να χωρίσει να φύγει, αλλά δεν είχε πού να πάει» - Προθεσμία στον 41χρονο
Ούτε ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο οι γιατροί της Αθήνας για το πρόγραμμα «Προλαμβάνω» - Οι καταγγελίες
«Προγραμματισμένοι» για καταστολή με στρατιωτικό εξοπλισμό: Η ακτινογραφία της αστυνομικής βίας στην Ελλάδα
Και επίσημα τέλος στην ΚΟ της Νέας Αριστεράς - Το σχόλιο Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



