Σέλι: Πήρε εξιτήριο ο σκιέρ που είχε χαθεί στο χιονοδρομικό
Είναι καλά στην υγεία του ο νεαρός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Βέροιας πήρε ο 23χρονος χιονοδρόμος, ο οποίος είχε χαθεί το απόγευμα της Δευτέρας (6/1) στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.
Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε πάει για σνόουμπορντ ανήμερα των Θεοφανίων με τους φίλους του, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν, με διασώστες και εθελοντές να τον αναζητούν στις χιονισμένες πλαγιές της Ημαθίας.
Τελικά, ο ίδιος κατόρθωσε να περπατήσει και να φτάσει στο καταφύγιο που βρίσκεται στη θέση «Πριόνια», εκεί όπου τον εντόπισαν πυροσβέστες. Μάλιστα, για τον 23χρονο κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, κυρίως για προληπτικούς λόγους ώστε να λάβει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μια μέρα αργότερα πήρε εξιτήριο, επιστρέφοντας στην οικογένειά του.
Διαβάστε ακόμη
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



