HMPV: Εξετάζεται και τρίτο πιθανό κρούσμα - Γύρισε από Κίνα, έχει συμπτώματα γρίπης
Ο ασθενής πριν λίγες μέρες ήρθε στην Ελλάδα από επιχειρηματικό ταξίδι στην Κίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Και τρίτο κρούσμα του ιού HMPV εξετάζουν οι υγειονομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη, αφού, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας Έλληνας επιχειρηματίας.
Σύμφωνα με το δελτίο του Star, ο επιχειρηματίας πριν λίγες μέρες ήρθε στην Ελλάδα από επιχειρηματικό ταξίδι στην Κίνα και εμφάνισε συμπτώματα γρίπης. Έτσι, πρωινές ώρες της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου νοσηλεύτηκε στα επείγοντα του ΑΧΕΠΑ.
Έκτοτε, οι γιατροί του κάνουν συνέχεια τεστ, ώστε να διαπιστώσουν, αν είναι θετικός.
Όπως ανέφερε ακόμα το Star, το ΑΧΕΠΑ προηγουμένως εξέτασε το δεύτερο κρούσμα HMPV στη Θεσσαλονίκη, με τη διοίκηση να σκέφτεται να απαγορεύσει τα επισκεπτήρια.
Επίσης, σήμερα όλοι οι φύλακες φοράνε μάσκες σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες.
Τα ηχηρά μηνύματα Μητσοτάκη, Μακρόν, Χριστοδουλίδη: «Η Κύπρος δεν θα μείνει ποτέ μόνη» - «Ειρηνική η δράση μας»
Πέθανε καθηγήτρια μετά από εγκεφαλικό στη Θεσσαλονίκη - Οι καταγγελίες για bullying και το ξέσπασμα του συντρόφου της
Το πείραγμα που κατέληξε σε τραγωδία - Καθηγητής στις ΗΠΑ σκοτώθηκε από μαθητές που του έκαναν φάρσα
Τι μαγείρευαν στη Λίθινη Εποχή οι Ευρωπαίοι κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες; Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



