Θεσσαλονίκη: Την απείλησε κι εκείνη τον τραυμάτισε με το αυτοκίνητο
Από την πλευρά του ο 42χρονος κατήγγειλε ότι η γυναίκα τον πάτησε με το αυτοκίνητο και γι' αυτό τον λόγο μετέβη σε ιδιωτική κλινική, όπου του τοποθετήθηκε γύψος στο πόδι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απείλησε την πρώην σύζυγό του κι εκείνη τον πάτησε με το αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το επεισόδιο διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου, σε περιοχή των Διαβατών Θεσσαλονίκης με τους πρώην συζύγους -έναν 42χρονο και μία 44χρονη-, να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Όπως έγινε γνωστό, ο 42χρονος καταγγέλθηκε ότι χτύπησε με τα χέρια του το τζάμι του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 44χρονη, παραβιάζοντας -κατά την ίδια καταγγελία- περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί, να μη προσεγγίζει την πρώην γυναίκα του.
Από την πλευρά του ο 42χρονος κατήγγειλε ότι η γυναίκα τον πάτησε με το αυτοκίνητο και γι' αυτό τον λόγο μετέβη σε ιδιωτική κλινική, όπου του τοποθετήθηκε γύψος στο πόδι.
Οι άλλοτε σύζυγοι, γονείς ανήλικων τέκνων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, που τους παρέπεμψε να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ανάλογα με την περίπτωση, κατηγορούνται για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη, όπως επίσης για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



