Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται 27χρονος που μεταφέρθηκε από τον Πύργο με τραύμα από όπλο ή μαχαίρι – Οι έρευνες της ΕΛΑΣ
Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα ώστε να διαπιστωθεί από τι τραυματίστηκε ο 27χρόνος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες νοσηλεύεται ένας 27χρόνος Αλβανός στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο οποίος έχει τραυματιστεί πιθανόν από πυροβόλο όπλο ή από μαχαίρι στον τράχηλο.
Όλα ξεκίνησαν στις 9 το πρωί του Σαββάτου όταν γιατρός του νοσοκομείου ΚΑΤ κάλεσε το 100 και ανέφερε πως έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο από τον Πύργο Ηλείας ένας άνδρας ο οποίος είναι τραυματισμένος στον τράχηλο είτε από μαχαίρι είτε από όπλο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 27χρόνος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου στη 1 τα ξημερώματα. Η ασφάλεια Πύργου δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποιος μετέφερε τον 27χρονο στο νοσοκομείο του Πύργου.
Νωρίς το πρωί πάρθηκε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η απόφαση ο άνδρας αλβανικής υπηκοότητας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Αυτή τη στιγμή η αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη ώστε να διαπιστωθεί από τι τραυματίστηκε ο 27χρόνος, ποιος τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου αλλά και τα αίτια της πιθανής συμπλοκής που προηγήθηκε.
«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



