Νέο Ηράκλειο: Κλέφτες «πιάστηκαν στα πράσα» μέσα σε σπίτι που είχαν διαρρήξει
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 25χρονος και ένας 17χρονος συνελήφθησαν χθες, Σάββατο (25/1) το μεσημέρι στο Ηράκλειο Αττικής όταν «πιάστηκαν στα πράσα» από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ μέσα σε σπίτι που είχαν διαρρήξει.
Πώς τους έπιασαν
Οι συλληφθέντες εισέβαλαν στο διαμέρισμα, παραβιάζοντας παράθυρο υπνοδωματίου και αναστάτωσαν τον χώρο αναζητώντας τιμαλφή, ενώ όπως διαπιστώθηκε νωρίτερα είχαν διαρρήξει και άλλο σπίτι.
Αφού τους πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί, σε σωματικό έλεγχο που τους έκαναν βρήκαν στην κατοχή τους κοσμήματα που μόλις είχαν αφαιρέσει, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.
Στη συνέχεια, οι ίδιοι αστυνομικοί εντόπισαν σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο των δραστών, το εσωτερικό του οποίου εξέτασαν σχολαστικά. Σε κρύπτη στο ταμπλό του συνοδηγού βρέθηκαν δύο πουγκιά με κοσμήματα.
Οι συλληφθέντες και τα κοσμήματα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου που επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.
Τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο των δραστών είχαν αφαιρεθεί από το άλλο σπίτι διέρρηξαν οι δράστες νωρίτερα στην περιοχή, όπως προέκυψε.
Τα κοσμήματα αποδόθηκαν στις δύο ιδιοκτήτριές τους ενώ οι δράστες έχουν συλληφθεί κατ' επανάληψη για ομοειδή αδικήματα, σύμφωνα με την αστυνομία.
Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




