Σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης στην Κρήτη: Αγοράκι 3 ετών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ - Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφος της
Στο σπίτι φέρεται να εντοπίστηκε ρόπαλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης ένα τρίχρονο αγοράκι.
Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ρήξη κοιλιακής αορτής και βαριά χτυπήματα στο σώμα του, εκχυμώσεις, μώλωπες, εκδορές και καψίματα, από διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Οι γείτονες κάλεσαν το ασθενοφόρο
Σύμφωνα με το flashnews.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή της Θερίσου όπου βρίσκεται το σπίτι όπου διαμένει το παιδί, έπειτα από κλήση από περίοικους.
Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφος της
Έχουν συλληφθεί η 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφός της με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σωματικής βλάβης αδύναμου ατόμου και μεταξύ άλλων, το αδίκημα της έκθεσης και περί ενδοοικογενειακής βίας.
Στο σπίτι από όπου παρελήφθη το παιδί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φέρεται να εντοπίστηκε ρόπαλο, όπως και δύο ξύλινα τμήματα από παιδικό κρεβάτι.
Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



