Ο πατέρας της 23χρονης Ιφιγένειας απαντά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Λεφτά έχουμε, παιδιά δεν έχουμε»
Ο υπουργός Υγείας ισχυρίστηκε πως δικηγόροι των οικογενειών επιμένουν να μιλούν για «έγκλημα» για να εξασφαλίσουν «μεγάλες αποζημιώσεις»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απάντηση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, έδωσε ο Σωτήρης Μήτσκας, πατέρας της 23χρονης Ιφιγένειας που έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Ο υπουργός Υγείας πρόσφατα ισχυρίστηκε πως δικηγόροι των οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους επιμένουν να μιλούν για «έγκλημα» για να εξασφαλίσουν «μεγάλες αποζημιώσεις».
Ο κ. Μήτσκας από τη συγκέντρωση για το δυστύχημα στα Γιαννιτσά είπε:
«Τις τελευταίες μέρες από θύματα κινδυνεύουμε να γίνουμε θύτες. Βγαίνει ο υπουργός και μας κατηγορεί ότι πίσω από τις ενέργειές μας βρίσκονται οικονομικά οφέλη».
Έπειτα, απευθυνόμενος στον υπουργό, τόνισε: «Σε πληροφορώ ότι κ. Γεωργιάδη ότι λεφτά έχουμε, παιδιά δεν έχουμε. Όταν το καταλάβεις αυτό, ίσως καταλάβεις τι ζούμε αυτά τα δύο χρόνια» δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης που βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι του Intercity 62.
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



