Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Σεπόλια - Ένας νεκρός
Βρέθηκε σορός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Σεπόλια.
Βρέθηκε σορός
Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής τα ξημερώματα της Τρίτης (28/1) σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη συμβολή των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου στην Αθήνα, στα Σεπόλια.
Στο σημείο για κατάσβεση έφτασαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες που κατάφεραν και περιόρισαν τη φωτιά πριν αυτή λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Να σημειωθεί πως, οι πυροσβέστες κατάφεραν και μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου και διαπίστωσαν πως υπήρχε η σορός ενός ατόμου αγνώστου λοιπών στοιχείων.
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη συμβολή των οδών Χωρέμη και Τριανταφυλλοπούλου στην Αθήνα. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 28, 2025
«Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



