Θεσσαλονίκη: Σε σταθερή κατάσταση το 2,5 ετών αγοράκι που νοσηλεύεται με μηνιγγιτιδοκοκκική βακτηριαιμία
Η κατάσταση του είναι σταθερή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήπια βελτίωση της υγείας του παρουσιάζει το αγοράκι 2,5 ετών, το οποίο διακομίστηκε προχτές στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με διάγνωση μηνιγγιτιδοκοκκικής βακτηριαιμίας και νοσηλεύεται στην Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων Παίδων του Ιπποκρατείου.
Η κατάσταση του είναι σταθερή
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι σταθερή και παρακολουθείται από παιδολοιμωξιολόγους του νοσοκομείου, ενώ τηρούνται όλα τα ιατρικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα.
Υπενθυμίζεται ότι η μηνιγγίτιδα βρίσκεται σε έξαρση, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ένας 20χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του στην Πάτρα, έχοντας κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, με αποτέλεσμα να νιώσει έντονη αδιαθεσία και να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου πλέον ωστόσο ήταν αργά.
Συντριβή αεροσκάφους στην Τουρκία: Το δραματικό SOS και οι θεωρίες για τα αίτια της τραγωδίας - Το χτύπημα της μοίρας για την Ελληνίδα αεροσυνοδό
«Δεν υπάρχει άλλη επιλογή»: Επιμένουν οι αγρότες σε κινητοποιήσεις και μετά τις γιορτές
Τα Χριστούγεννα επέστρεψαν στη Βηθλεέμ: Πιστοί από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην παρέλαση έπειτα από δυο χρόνια πολέμου
Πώς να μην πάρετε βάρος στις γιορτές: 5 tips να το αποφύγετε και να εξοικονομήσετε χρήματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



