Μητέρα της Μουρτζούκου στο OPEN για πόρισμα για θάνατο μικρού Παναγιωτάκη: «Υπάρχει συγκάλυψη!»
Δεν ξέρω τι προσπαθούν να κρύψουν, αλλά εγώ δεν θα μείνω με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί εγώ θεωρώ ότι υπάρχει συγκάλυψη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, αναφέρθηκε η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, παρεμβαίνοντας στην εκπομπή OPEN Τώρα, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις.
Μητέρα Μουρτζούκου σε OPEN για θάνατο μικρού Παναγιωτάκη: «Υπάρχει συγκάλυψη!»
Συγκεκριμένα η Πόπη Αναγνωστοπούλου, κατήγγειλε συγκάλυψη, και ανέφερε πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα παιδιά πέθαναν από παθολογικά αίτια: «Είμαι εξοργισμένη. Αν δεν βγάλω άκρη με τα παιδάκια, δεν πρόκειται να μου περάσει η οργή. Μπορεί να μην έχω λεφτά να κινηθώ, αλλά έχω τη φωνή της πονεμένης μάνας και σίγουρα υπάρχουν και άλλες πάρα πολλές. Θα κινήσω γη και ουρανό και μιλώ εκ μέρους όλων των παιδιών. Δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά. Δεν πιστεύω τα πορίσματα, ούτε το πόρισμα του Παναγιωτάκη»
«Δεν ξέρω τι προσπαθούν να κρύψουν, αλλά εγώ δεν θα μείνω με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί εγώ θεωρώ ότι υπάρχει συγκάλυψη» είπε εν συνεχεία.
Τραγωδία σε μπαρ της Ελβετίας: «Περίπου 40 οι νεκροί» λέει το ιταλικό ΥΠΕΞ, 100 οι τραυματίες - Τα σενάρια για την έκρηξη στο Κραν Μοντανά
Η τελευταία αναλογική Πρωτοχρονιά: Από το 1993 και το τηλεφώνημα στο σταθερό, στις ψηφιακές ευχές του 2026
Χιόνια μέχρι και στις παραλίες - Στα λευκά Λήμνος, Τήνος, Νάξος, Θάσος και Σαμοθράκη
Μητσοτάκης στον πρώτο καφέ της χρονιάς με Τασούλα: Ο γιος μου έκανε πρόταση γάμου στη Σάκκαρη - Παντρεύονται το 2027
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



