Μετρό: Κλείνουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο
Μαθητές καλούν σε μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με εντολή της ΕΛΑΣ οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο θα κλείσουν στις 11:00 και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.
Σήμερα, μαθητές καλούν σε μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενάντια στην προσπάθεια συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών με το σύνθημα «Δεν συγχωρούμε τους ενόχους, απαιτούμε πραγματική δικαιοσύνη».
Για σήμερα (7/2), ειδικότερα, είναι προγραμματισμένα να γίνουν μαθητικά και φοιτητικά συλλαλητήρια σε διάφορες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Ραντεβού στις 12:00 δίνουν έξω από την Ακαδημία Αθηνών η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών και οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της πρωτεύουσας με την ΟΛΜΕ.
Το ραντεβού έχει κλειστεί στα Προπύλαια, με τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών και τους Φοιτητικούς Συλλόγους της πρωτεύουσας, καθώς και την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) να απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη τους για μαζική συμμετοχή.
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Επτά χρόνια ταξίδι, 6 ήπειροι, 38 χώρες: Η ιστορία του Τομ και του σκύλου του που περπάτησαν τον κόσμο
Μητσοτάκης για Καρυστιανού: Μεγάλη απόσταση μεταξύ του να είσαι γονιός θύματος και αρχηγός κόμματος
Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Καρτέρι θανάτου στον 50χρονο πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



