Νέο Ηράκλειο: Μετέφεραν τη λαϊκή έξω από σπίτια ΑμεΑ και ΚΑΠΗ
«Καταγγέλλουμε αδιαφορία»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρή καταγγελία από άτομο με κινητικά προβλήματα, που αναφέρει πως λαϊκή αγορά στο Νέο Ηράκλειο μεταφέρθηκε μπροστά από σπίτια ΑμεΑ και ΚΑΠΗ.
Μέχρι πριν κάποια χρόνια, όπως μεταδίδει το Mega, η λαϊκή στο Νέο Ηράκλειο γινόταν σε έναν δρόμο που ήταν μεγάλος, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια μεταφέρθηκε και παρατηρήθηκαν αρκετά προβλήματα.
Πλέον γίνεται στην οδό Σαλαμίνος, έναν εμφανώς πιο στενό δρόμο σε σχέση με την Κουντουριώτου, όπου τα εμπορεύματα των παραγωγών, λόγω έλλειψης χώρου, τοποθετούνται στα πεζοδρόμια και μπροστά από το ΚΑΠΗ, με αποτέλεσμα ηλικιωμένοι και όλοι όσοι έχουν κινητικά προβλήματα να μην μπορούν να διαβούν με άνεση τον δρόμο.
«Καταγγέλλουμε αδιαφορία»
Λόγω της στενότητας της οδού στο Νέο Ηράκλειο, αποτρέπεται η εύκολη πρόσβαση σε οχήματα έκτακτης ανάγκης, όπως είναι τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ή τα περιπολικά της ΕΛΑΣ.
Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης μίλησε στο Mega: «Σίγουρα δεν υπήρχαν οι σοβαρές και τεχνικές εξηγήσεις που συνοδεύουν μία τέτοια απόφαση και γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι κάτοικοι κι εμείς καταγγέλλουμε αδιαφορία και αλαζονεία».
«Τελικά, έχουμε ένα αποτέλεσμα όπου και οι κάτοικοί μας δεν εξυπηρετούνται και οι έμποροι των προϊόντων δεν βγάζουν το μεροκάματό τους. Δεν υπάρχει χώρος για να βάλουν οι άνθρωποι τα προϊόντα τους και δεν μπορούν οι κάτοικοι να προσεγγίσουν ή να παρκάρουν» κατέληξε περιγράφοντας την κατάσταση.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



