Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα ένας 46χρονος
Για την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε, το Σάββατο (8/2), σε διαμέρισμα στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος. Για την κατάσβεση της φωτιάς στο διαμέρισμα επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, σύμφωνα και με ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χ.
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν ένα ζευγάρι και ο 46χρονος άνδρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», αφού έφερε εγκαύματα.
Κατεσβέσθη η #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, στον δήμο Αθηναίων.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 7, 2025
Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
Η «μονομαχία» των αποθεμάτων στη Μέση Ανατολή: Ποιος θα ξεμείνει πρώτος από όπλα;
O διάδοχος του Χαμενεΐ: Ηγέτης του Ιράν εξελέγη ο μεγαλύτερος γιος του, Μοτζτάμπα Χοσεϊνί
Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ περνά το 10% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ, έναντι 103,4 εκατ. ευρώ
«Για να χειρουργηθεί γυναίκα, πρέπει να υπογράψει άνδρας»: Ιρανή περιγράφει το καταπιεστικό καθεστώς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



