Καλαμάτα: Κοσμηματοπώλης πιάστηκε να πουλάει κλεμμένα κοσμήματα
Απίστευτο περιστατικό στην Καλαμάτα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικοί εντόπισαν 66χρονο κοσμηματοπώλη στην Καλαμάτα να διαθέτει χρυσαφικά και κοσμήματα που προέρχονται από κλοπές.
Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές βρήκαν στο κατάστημά του πάνω από εκατό κοσμήματα και χρυσαφικά, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, ενώ κάποια αναγνωρίσθηκαν από παθόντες ότι είχαν κλαπεί από τα σπίτια τους.
Μετά από έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιο κοσμήματα που δε ήταν σε προθήκες ή κασετίνες προς πώληση και ήταν εμφανώς χρησιμοποιημένα. Η αξία των 119 κοσμημάτων και χρυσαφικών που βρέθηκαν εκτιμήθηκε περίπου στα 15.000 ευρώ.
Διαβάστε ακόμη
Κραν Μοντανά: Γιατί οι έρευνες επικεντρώνονται στην ηχομόνωση του μπαρ - Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης στην απολογία του
Ξάνθη: Παίρνει εξιτήριο ο 9χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα - Οι γιατροί έσωσαν το μάτι του
Η Λαγκάρντ βγάζει πάνω από 726.000 ευρώ τον χρόνο - Η αποκάλυψη για τον πραγματικό μισθό της
Πώς μια μικρή αλλαγή στο σχεδιασμό της μπαταρίας θα μπορούσε να μειώσει τις πυρκαγιές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



